top of page

Over ons

Baarslag Consultancy is gespecialiseerd in consultancy, advies en het ondersteunen van (middel)grote bedrijven. Met al meer dan 10 jaar ervaring helpen we individuelen en organisaties verder ontwikkelen en groeien.

Aan het roer van Baarslag Consultancy staat Erinne Baarslag. Zij is een ervaren, vastberaden en resultaatgerichte organisatieconsultant. Ze bezit uitstekende interpersoonlijke vaardigheden en presteert goed onder druk. Met toewijding, hard werken en het streven om een positieve impact te hebben op het menselijk kapitaal gaat ze graag de uitdaging aan.

We werken samen met een aantal partners, van wie expertise ingeschakeld wordt waar dat van toegevoegde waarde is. 

Erinne-17-small.jpg

Onze partners

jaap van de coevering.jfif

Jaap van de Coevering

Recruitment specialist

Jaap helpt diverse IT-organisaties (infrastructuur, development, data en managerial) meer rendement uit hun wervingsinspanningen te laten. Door een gecoördineerde aanpak plaatst hij het juiste talent, op de juiste plek en tegen de juiste prijs. Zijn expertises zijn corporate liberate-modellen en IT-staffing.

Kirsten Baarslag.jpg

Kirsten Baarslag

HR adviseur

Kirsten is een tactisch georiënteerde HR-Adviseur. Ze observeert en vraagt door, zoekende naar (gezamenlijke) doelen en overeenkomsten bij het oplossen van HR-vraagstukken. Specialismen zijn arbo, re-integratie, HR-administratie, outplacement, verbeteren en uitrollen van beleid

Awards

adecco

Beste vestiging

Achievers Award

2004

2006

2007

Adecco%20-%20grijs_edited.png

foty

Freelancer Of The Year

Winnaar categorie HR

Winnaar 'Beste starter'

Opdrachtgevers:

bottom of page