top of page

Nieuws

Cultuur en drive onmisbaar naast de software bij digitale transformatie


Corona heeft de bewustwording rondom digitalisering op veel plekken verhoogd, waardoor digitale transformaties in een versnelling zijn gekomen. Wat daarbij ook duidelijk is geworden, is dat een digitale transformatie niet alleen draait om het implementeren van tooling of software. Organisatiecultuur, communicatie en de motivatie van de mensen zijn onmisbare elementen om succesvol te transformeren.


Digitale analfabeten zijn door het thuiswerken ineens digitale werkers geworden en VrijMiBo’s worden gemakkelijk via Zoom gehouden. Dit vele thuiswerken en meer digitaal werken zal ook na corona de nieuwe werkelijkheid zijn. Niet alleen een softwarekeuze is daarvoor belangrijk, maar ook (bedrijfs)culturele dimensies, support en individuele drive. Alles om een gezonde combinatie van ‘bricks en clicks’ te bereiken.


Heeft de coronacrisis er bij u voor gezorgd dat de organisatie door een digitale transformatie gaat? Of staat u nog aan het begin van deze transitie? Wij kijken graag met u mee naar hoe u mens, proces en technologie samen kunt laten werken!Bron: Zipconomy

Comments


bottom of page