Side-Menu
Agenda
oktober 2019
m D w d v Z Z
     
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
 

Ons denken

WIE WIJ ZIJN

Waar organisaties hun doelstellingen rondom workforce management vorm geven

ONS DENKEN

We geloven in de beste oplossing niet in modellen. Eentje die ambitieus is in kwaliteit en kostenbeheersing maar vooral realistisch en duurzaam is. Eerlijk en neutraal advies gebaseerd op hedendaagse technologie en de behoeftes van morgen.

Workforce Management

Workforce Management is een periodiek terugkerende cyclus. In het kort kan deze cyclus omschreven worden met de woorden: voorspellen, plannen, roosteren en dagsturing. Deze vier pilaren zijn de fundering voor een stabiele Workforce Management omgeving.

Human Recource

Het systematisch managen van personeel in een flexibele, open organisatie met oog voor veranderingen, op zodanig motiverende en op de organisatie afgestemde wijze, dat het personeel zo veel mogelijk toegerust wordt met bagage waarmee zij hun werk vorm en inhoud kunnen geven, zonder dat veelvuldige inmenging van een leidinggevende is vereist.

Maatwerk

Bij Baarslag Consultancy is maatwerk een aanbod wat bestaat uit een analyse en verkenning van de waargenomen werkelijkheid door verschillende betrokkenen. De uitkomst van deze fase kan vervolgens leiden tot een passend aanbod met concrete doelen om richting te geven aan gewenste en reële resultaten.

ORGANISATIE

Hoofddoelstelling van Baarslag Consultancy is het zodanig effectief en efficiënt inrichten van de organisatie en aanpassen van het personeelsbestand dat de beste resultaten bereikt kunnen worden tegen zo laag mogelijke kosten en met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Om dit te kunnen bereiken is het nodig dat HR-adviseurs een goed inzicht hebben in de kosten en opbrengsten van het personeel en dat zij zorgen dat er goede kwaliteitsmetingen plaatsvinden.

NETWERKGEDACHTE

Wij functioneren vanuit de netwerkgedachte. Door de schaalomvang kunnen wij producten en diensten aanbieden tegen de laagst mogelijke prijs, terwijl kwaliteit, garantie en service gehandhaafd blijven. In deze samenwerking komen wij tot maatwerk oplossingen die onze klanten het beste passen. Door onze regie-rol hebben onze klanten maar één aanspreekpunt.

VRAAGSTUKKEN

Baarslag consultancy werkt in de regel in opdracht van een organisatie aan het vaststellen, analyseren en oplossen van beleidsmatige en organisatorische vraagstukken. Dit werk kan zich richten tot het vaststellen van de aard en mogelijke oorzaken van deze vraagstukken vast te stellen, het aandragen van alternatieven voor oplossingen, het duidelijk maken van redelijkerwijs te verwachten consequenties, het aanreiken of ontwikkelen van methoden en procedure, begeleiden van veranderingen en anderszins kennis en ervaring ten dienste van de opdrachtgever te stellen.